Filters
Preferences
Zoek

Rundscarpaccio

€33,00 per kg

De beste carpaccio wordt verkregen door het stuk vlees een tweetal uur voor het snijden in een plastic folie te wikkelen en in de diepvriezer te leggen. Op die manier wordt het vlees iets steviger en is het makkelijker te snijden. Om dunne, mooie plakjes te verkrijgen wordt het best gebruik gemaakt van een vleessnijmachine. Let op dat het vlees dwars op de draad gesneden wordt, zodat het na ontdooien lekker mals blijft.

    This product has a minimum quantity of 50
    0
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    0
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Rundskarbonaden

    Rundskarbonaden

    €12,10 per kg €12,10 per kg

    Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

    Afbeelding van Speciaal gehakt

    Speciaal gehakt

    €10,40 per kg €10,40 per kg

    Gemengd gehakt kalf / varken.

    Afbeelding van Kalfs fricassee

    Kalfs fricassee

    €16,80 per kg €16,80 per kg

    Magere stukjes kalfsvlees afkomstig van de hals en de borst van het kalf ideaal om stoofpot mee te bereiden.

    Afbeelding van Vogelnestjes

    Vogelnestjes

    €14,10 per kg €14,10 per kg

    Een vogelnestje is een gerecht dat bestaat uit een hardgekookt ei met een gehaktbal eromheen, standaard opgediend met tomatensaus.

    Afbeelding van Ardeens gebraad

    Ardeens gebraad

    €13,80 per kg €13,80 per kg

    Licht gepekeld en gerookt gebraad van varkensvlees.