Filters
Preferences
Zoek

Ons runds- en kalfsvlees..

Ons runds- en kalfsvlees wordt steeds geleverd door dezelfde leverancier die werkt naar de normen en wetten opgelegd door het f.a.v.v. Al ons vers vlees wordt trouwens in ons eigen atelier versneden.

Proef onze cote a l'os, onze steaks, enz.. en je bent meteen overtuigd !!!!

Vanaf heden hebben we nu ons duroc d'olive varkensvlees:mals & sappig, precies de smaak zoals vroeger

De specifieke voedersamenstelling is ontwikkeld op basis van drie pijlers:

01. Smaak en malsheid: De keuze van olijfolie als vetbron in het voeder bepaalt in ruime mate de smaak en malsheid van het Duroc d'Olives varkensvlees. Bovendien bepaalt het voerprogramma de aanmaak van de vetten op het juiste moment van hun ontwikkeling.

02. Gezond voor de consument: Olijfolie is arm aan verzadigde en rijk aan mono-onverzadigde vetzuren. Door het gebruik van olijfolie in het varkensvoeder vinden wij een gelijkaardige vetzuursamenstelling terug in het varkensvet. Dit is positief in de strijd tegen hart- en vaatziekten.

03. Een vaste formule op basis van een mix van pure grondstoffen zoals tarwe, gerst en mais in combinatie met vezel- en eiwitbronnen levert een mals stukje vlees van constante kwaliteit.

Ons gevogelte wordt sinds jaar en dag geleverd door dezelfde leverancier en dit verschillende malen per week. Volledige kippen, filets, boutjes, vleugels,... kunnen steeds verkregen worden.

Blog archief