Filters
Preferences
Zoek

Lage rib Z/been Duroc D'Olives

€12,70 per kg

Stuk vlees uit het lage ribstuk, zonder been.

*
0
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
0
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gehakt

Gehakt

€10,50 per kg €10,50 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en kalf.

Afbeelding van Beenham Durc d'olive

Beenham Durc d'olive

€23,80 per kg €23,80 per kg

Beenham wordt verkregen na een inzoutingsperiode en specifiek rijpingsproces dat enkele maanden duurt. Op die manier wordt een heerlijke ham verkregen met een verfijnde smaak.

Afbeelding van Rundskarbonaden

Rundskarbonaden

€13,20 per kg €13,20 per kg

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

Afbeelding van Flandrien Rouge

Flandrien Rouge

€18,00 per kg €18,00 per kg

Roodzuivelkaas, ook mimolette genoemd. Oranjerode kaas met een volle, rijke smaak.

Afbeelding van Kalkoen balletjes in mosterd

Kalkoen balletjes in mosterd

€14,95 per kg €14,95 per kg
0